Mirjam Jukić: Imate multiplu? Imam i ja.

.

“Trebamo ispunjeno živjeti svaki trenutak”, poručuje Mirjam Jukić, autorica knjige “Imate multiplu? Imam i ja.” Mirjam je Vinkovčanka, majka trojice sinova, novinarka i radijska voditeljica, uspješna poduzetnica koja je vodila nekoliko gradskih tvrtki pa i vinkovačku medijsku kuću Novosti, a bila je jedna od glavnih organizatorica Vinkovačkih jeseni, Vinkovačkog ljeta, Adventa… Dijagnoza multiple skleroze ponukala ju je na pisanje bloga, a zatim i knjige, što je njen način borbe s dijagnozom i svime što ova bolest s tisuću lica nosi. Predsjednica je Udruge oboljelih od multiple skleroze MS TIM Hrvatska, a svojom ogromnom energijom i angažmanom aktivno se bori protiv ove bolesti.
Uz autoricu poslušat ćemo i gošće predavačice Dianu Borčić, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, i Ivanu Šimić, dr. med. spec. ginekologije i opstetricije.
Ovo predavanje organiziramo u suradnji i na poticaj Kristine Išasegi koja je povezala naše gošće radi poticanja svijesti o multiploj sklerozi.
Svi ste dobrodošli, a posebno pozivamo one koji su oboljeli od ove bolesti ili poznaju nekoga tko je obolio – ovo će predavanje sigurno biti inspirativno!
Vidimo se u utorak 14. siječnja 2020. u 18 sati!