Poziv na testiranje za natječaj računovođa/tajnik

Temeljem članka 5. i članka 7. Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Gradske knjižnice i čitaonice Đakovo Povjerenstvo za prijam u službu objavljuje

Poziv za testiranje

Provjera znanja i sposobnosti vezano uz raspisani natječaj za računovođa/tajnik u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo na neodređeno vrijeme, 1 izvršitelj/ica, koji je objavljen 8. ožujka 2022. na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na mrežnoj stranici Gradske knjižnice i čitaonice Đakovo (www.djknjiznica.com).

Testiranje kandidata prijavljenih na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja održat će se dana 31. ožujka 2022. godine s početkom u 12 sati u prostorijama DVD-a Đakovo, Splitska 22, 31 400 Đakovo.

Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.

Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti ili ne dođe na vrijeme, smatra se da je povukao prijavu na natječaj. Ne postoji mogućnost naknadnog pismenog testiranja, bez obzira na razloge zbog kojih bi pojedini kandidat mogao biti spriječen da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Pismeni dio testiranja traje 70 minuta. Kandidati koji ostvare najmanje 50 posto bodova na pismenom testiranju ostvaruju pravo pristupa intervjuu. Testiranje provodi Povjerenstvo za prijam u službu.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja pozvani na testiranje:

  1. Dropulić-Majdiš, Danijela
  2. Radonić, Marija
  3. Tomić, Ivan