Društvene mreže – kako ih koristiti?

Predavanje HORKA komunikacija o tome kako, kada i što objaviti na društvenim mrežama kako biste postigli svoj cilj.
OBAVEZNE PRIJAVE!

VIŠE O PREDAVANJU:
Ako nisi prisutan na internetu, (gotovo da) ne postojiš. Ako ne objaviš, (gotovo da) se nije ni dogodilo. Ako si prisutan na društvenoj mreži, (gotovo) svaki dan stvaraš novi sadržaj (content), a ujedno si i primatelj brojnih vizualnih sadržaja.
Digitalni je marketing najbržerastući oblik marketinga, a kao takav neizostavni je dio strategije komunikacije prema javnosti.
Međutim – kada, kako i što objaviti? Kome se obraćamo? Što želimo postići objavom na društvenim mrežama?
Tim HORKA komunikacija objasnit će kada objavljivati, što objavljivati, kako se promovirati na društvenim mrežama, koje riječi koristiti, koje slike odabrati i kako stići do Vašeg cilja što brže.
Dvosatno predavanje (ne brinite se, bit će predaha uz kavicu!) namijenjeno je svima koji se koriste društvenim mrežama i stvaranjem sadržaja za digitalne kanale u svrhu posla, promocije ili brendiranja.

PRIJAVE: 812-045 ili djknjiznica@gmail.com ili osobno u knjižnici ili inbox https://www.facebook.com/djknjiznica/ ili https://www.instagram.com/gradska_knjiznica_djakovo/ (kad je već predavanje o društvenim mrežama, poslužimo se njima!)

Predavanje je BESPLATNO – dar HORKA komunikacija svim našim korisnicima i zainteresiranim građanima!

Dobro došli!

Gradska knjižnica i čitaonica Đakovo i HORKA komunikacije
(https://www.facebook.com/horka.hr/https://www.instagram.com/horka_komunikacije/ )