Večer poema i boema

.

Naši Tintaši pozivaju vas na svoj 2. rođendan koji će obilježiti književno-glazbenom večeri. Pa evo što kažu:

“Sestre i braćo, ljubiteljice i ljubitelji poema i boemlja, sve vas pozivamo na našu Večer poema i boema – 2. rođendan Kluba mladih pisaca amatera Tinta, koji će se održati u četvrtak 12. studenoga od 19 sati u kući Reichsmann (đakovačko korzo).

Kao što i sam naslov govori, očekuje vas druženje kroz koje slavimo pisanje, ali ne zanemarujemo i popratne aktivnosti koje s njim idu. Uostalom, rođendan nam je, idemo se zabaviti. Svoje će vam radove predstaviti mladi Tintaši, ali i njihovi gosti. Već tradicionalno, očekuje nas i glazbeni dio programa za koji će biti zaslužni Joco i Sanja, uz pjesme Arsena, Rundeka, EKV-a…

Naravno, postoje određene mjere kojih se moramo pridržavati te vas molimo da svoj dolazak najavite i ponesete maske, ali to ne znači da se nećemo moći lijepo družiti – odgovorno ćemo se lijepo družiti.

Dođite, poslušajte nas, poslušajte i Jocu i Sanju, proćakulajte malo s nama nakon programa i budite pravi gosti na rođendanu jer ćemo se mi potruditi biti pravi domaćini. Vidimo se!”

Prijave na djknjiznica@gmail.com, 812-045 ili u facebook inbox.