Predstavljanje znanstvene slikovnice “Ja sam zvijezda”

Promocija znanstvene slikovnice prof. Puljka „Ja sam zvijezda“ u nakladi izdavačke kuće Harfa, održat će se 12. ožujka (četvrtak) 2020. s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo.

„Malo upozorenje: nakon ove priče morat ćete djecu tretirati kao zvijezde, jer će za to imati znanstveno utemeljene argumente. Doduše, vrijedi i obratno – oni će tako morati tretirati i vas, jer svi smo mi u biti zvijezde. Ova priča će vas utvrditi u uvjerenju da smo svi mi djeca svemira i nakon nje ćete često gledati u vedro noćno nebo, tražeći sebe među zvijezdama i zvijezde u sebi.
Djeca uistinu jesu naše zvijezde. Dajmo im priliku da sjaje!“

Na promociju slikovnice pozivamo sve naše predškolce te učenice i učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola iz Đakova i okolnih mjesta te susjednih općina. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite Đakovačkoj knjižnici i čitaonici putem njihovih kanala komunikacije.

Vidimo se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo, 12. ožujka (četvrtak) u 17 sati.

Nakon predstavljanja znanstvene slikovnice, pozivamo svu stariju braću i sestre, drage roditelje, bake i djedove da nam se pridruže u Centru za kulturu Đakovo (kino) na popularno-znanstvenom predavanju “Budućnost svemira i ljudskog roda” prof. Puljka.