Ideš na promociju?

Projekt “Ideš na promociju?” i ove godine izvlači knjige s polica, njihove naslove lijepi po društvenim mrežama i oglasnim stupovima vašeg grada, dovodi njihove autorice pred vas i vuče (potencijalne) čitateljice i čitatelje za rukav! Naš projekt treću godinu zaredom dovikuje i ispituje “Ideš li ti na promociju, a ti, a ti, dolaziš li?”

Izvikujemo pitanje svakome u lice, zatrpavamo vam sandučiće, mail adrese i inboxe! A zašto? Zato što vrijedi!

Zahvaljujući Ministarstvu kulture i medija RH i suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Đakovo, u goste nam najprije stižu autorice Monika Herceg i Milica Vučković te prevoditeljica Marina Veverec, a zajednički ćemo obilježiti Noć knjige. Samo tjedan dana kasnije doputovat će nam autorice Nora Verde i Suzana Matić.

Razgovarat ćemo s njima o književnosti, o pisanju, o značenju i težini zapisanog teksta, o poeziji i prozi, o klasnim, rodnim i raznim drugim identitetima. Govorit ćemo u važnim temama, aktualnim društvenim pitanjima i važnim knjigama. Neće biti dosadno, bit će drugačije, zanimljivo i lijepo.

Književne susrete moderiraju Marta Džaja (ARLA) i Anđelka Blažević (GKČ Đakovo).

Ovo izdanje INP? posvećujemo nedavno preminuloj, velikoj književnici i teoretičarki književnosti Dubravki Ugrešić.

Mjesta su ograničena zbog specifičnog formata događaja, stoga rezervirajte svoje mjesto u čitaonici na vrijeme. Rezervaciju pošaljite na m.art.dakovo@gmail.com ili na udrugaarla@gmail.com